Frogs and Dogs

Unieke kleertjes voor de allerkleinsten

Een van onze meest succesvolle merken is Frogs and Dogs babykleding. Het is een uniek textielmerk dat ultrazachte babykleding en kleertjes voor peuters op de markt brengt. Naast dat de kleding zacht en comfortabel is, heeft elke collectie zijn eigen unieke look en speelse uitstraling. Baby’s slapen en spelen heerlijk in een lieve Frogs and Dogs pyjama of een rompertje. Dat maakt het een uitstekend merk om uw assortiment mee uit te breiden. Als groothandel in kinderkleding kunt u bij ons eenvoudig grote oplages textiel inkopen. In de catalogus in onze webshop vindt u de totale collectie vol leuke babykleertjes van maat 50 tot en met maat 86, die u gemakkelijk groot in kunt kopen. Benieuwd naar dit mooie merk? Word vandaag nog klant!

Liggende baby met rompertje

Op avontuur met Fred en Daisy

De mascottes van Frogs and Dogs zijn Fred en Daisy, het hondje en kikkertje die op veel van de kleertjes terug te vinden zijn. De leuke printjes en designs van de Frogs and Dogs babykleding, van stoere jungleprints tot schattige pastelkleuren, vallen bij zowel kleintjes als ouders enorm in de smaak. Alle kledingstukken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor je ze leuk met elkaar kunt blijven combineren. Er komen regelmatig nieuwe collecties op de markt, die telkens weer goed aanslaan op de wensen van onze afnemers. Denk aan de fijne Frogs and Dogs pyjama, waar kinderen heerlijk in slapen.

Set van broek en shirt voor een kindje met een schildpad

Wat maakt Frogs and Dogs babykleding uniek?

Door goed te luisteren naar de wensen van onze afnemers lukte het ons een prachtig merk op de markt te brengen dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Als groothandel hebben wij het volledige proces in handen, van het ontwerp tot de productie en de uiteindelijke levering. Hierdoor kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen, net als een uitstekende kwaliteit. Wat Frogs and Dogs babykleding zo uniek maakt?:

  • Comfortabel: de babykleertjes hebben geen harde naden, zijn gemaakt van ultrazacht katoen en hebben makkelijke sluitingen.
  • Aantrekkelijke collecties: de kleertjes uit de verschillende collecties sluiten mooi op elkaar aan, waardoor ze eindeloos met elkaar te combineren zijn.
  • Voordelig: de babykleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat maakt een Frogs and Dogs pyjama voordelig.
  • Duurzaam: door onze fabrikanten zorgvuldig uit te kiezen, weten we zeker dat ons textiel duurzaam geproduceerd wordt.
Liggend meisje met rompertje

Een eerlijke en duurzame Frogs and Dogs pyjama

Omdat we het volledige productieproces van onze merken in eigen hand houden, kunnen we de kwaliteit van ons textiel garanderen. Daarnaast stelt het ons ook in staat om extra aandacht te besteden aan duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden. Door samen te werken met fabrikanten die niet alleen goede kwaliteit leveren, maar ook goed met hun medewerkers en het milieu omgaan, lukt het ons om echt duurzame babykleding te produceren. Daar profiteren u en uw klanten van. Bent u juist op zoek naar ee leuke Frogs and Dogs kinderpyjama, of juist naar ondermode? Ook daarvan hebben wij opvallende merken voor in onze webshop. Vul uw assortiment van babykleding bijvoorbeeld aan met een Fun2Wear pyjama voor kinderen, of een leuke Funderwear boxershort

Zelf net zo’n populair merk uitbrengen?

Bij ons kunt u de leukste merken baby- en kinderkleding eenvoudig en op grote schaal inkopen. Ook voor ondermode voor jong en oud bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u zelf een merk of label op de markt brengen, om uw keten of retailformule een impuls te geven? Maak dan gebruik van onze private label service. Daarbij ondersteunen we u bij elke stap in het proces, van ontwerp tot productie en uiteindelijke levering. Ook daarna kunt u gebruik blijven maken van ons netwerk, dat alles in huis heeft om uw nieuwe merk tot een succes te maken. Benieuwd wat onze private label service precies inhoudt, en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!