Over M.G van Meel

Wie zijn wij?

Wij zijn M.G. van Meel, een echt familiebedrijf dat al sinds 1953 bestaat als groothandel in textiel en ondergoed. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben we een scherp oog voor alles wat commercieel is en helpen we onze klanten in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Duurzaam en eerlijk

Duurzaamheid en ecologie staan bij ons hoog in het vaandel. We zetten ons dan ook in om onze processen zo groen mogelijk te maken en de wereld te behouden voor de komende generaties. Bij ons kunt u terecht voor de leukste, meest toonaangevende merken in de textielwereld. 

M.G. van Meel bestaat uit twee verschillende takken: de groothandel, waar klanten terecht kunnen voor verantwoorde en onderscheidende kinderkleding en ondergoed van onze drie merken, en onze private label service, waarmee we klanten bij elke stap begeleiden bij het oprichten van hun eigen kledinglijn of label.

Een groothandel met ervaring

Bij M.G. van Meel kunt u al sinds 1953 terecht voor textiel van hoge kwaliteit. Hierdoor beschikken we over een flinke dosis ervaring. Onze merken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de speelse designs.

  • Frogs & Dogs: Een opvallende collectie baby- en peuterkleding met stoere prints en fijne pastelkleuren tot en met maat 86.
  • Funderwear: Ondergoed voor kinderen dat gezien mag worden.
  • Fun2Wear: Een veelzijdig merk met onder andere ondermode, big shirts en pyjama’s in verschillende thema’s.

We volgen ontwikkelingen op de voet en weten zo in te spelen op de nieuwste trends in de markt. Zo zijn duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden belangrijke onderwerpen waar wij rekening mee houden. Door hecht samen te werken met onze fabrikanten garanderen we dat het productieproces ecologisch en duurzaam verantwoord is. Daardoor weet u zeker dat al ons textiel duurzaam geproduceerd wordt met aandacht voor mens en natuur.

Heeft u een kledingzaak of online winkel waarin u ondermode of nachtkleding verkoopt? Vul uw assortiment dan aan met onze trendy merken. Op onze website kunt u zich gemakkelijk als klant registreren, waarna u toegang krijgt tot al onze merken in onze groothandel.

Onze unieke private label service

Heeft u een sterk idee voor een eigen kledinglijn? Bijvoorbeeld kinderkleding, ondergoed of babykleertjes? Dat kan met onze private label service. Bij deze service begeleiden we u vanaf het eerste idee tot de levering van de producten. 

Er komt een hoop kijken bij het ontwerpen van een eigen private label of kledingcollectie. Daarom is het prettig u te laten ondersteunen door een groothandel die al decennia in de markt actief is. Wij hebben de expertise en het netwerk in huis om het ingewikkelde proces overzichtelijk te maken. Het oprichten van een eigen kledinglijn is maatwerk. Samen kiezen we voor een aanpak die goed past bij uw visie, budget en merk.

Naast het ontwerpen en produceren van uw eigen private label kan M.G. van Meel ook ondersteunen bij het op de markt brengen van uw producten. Denk aan praktische zaken zoals fotografie en merkregistratie, maar ook aan het herkenbaar maken van uw merk en het kiezen van de juiste marketingstrategie. 

Ons team

Bianca van Meel

Eigenaresse

Storm Witberg

Inkoopmanager

Rene

Logistiek medewerker

Laurence

Stylist

Jessica

Stylist

Missie en visie

Met jarenlange ervaring en aandacht voor de klant zorgen we ervoor dat we ons in deze veeleisende markt kunnen onderscheiden. Een integere aanpak en passie voor ons vakgebied is daarbij van groot belang. We zetten ons in om producten aan te bieden met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, waarmee u zich kunt onderscheiden. Dat oog voor detail ziet u terug in de diverse merken die wij met onze groothandel aanbieden. M.G. van Meel staat voor:

  • Toewijding en integriteit in onze samenwerking met klanten;
  • Oog voor detail bij het ontwerpen en produceren van onze merken;
  • Klanten ondersteunen bij het op de markt zetten van hun eigen label;
  • Het garanderen van hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs;
  • Aandacht voor sociaal en ecologisch verantwoorde principes.

Onze diensten

Groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel met textiel van hoge kwaliteit en jarenlange ervaring in de branche? Ons assortiment bestaat uit merken van hoge kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Groothandel

Private Label

Bent u op zoek naar een textiel expert om een eigen merk te ontwikkelen en private label kleding te maken? Wij ondersteunen u bij elke stap; van het design, de productie tot de levering van de kleding.

Private Label