Maak uw private label met bamboe textiel

Bamboe gebruiken voor uw kledinglijn? Dat kan bij M.G. van Meel

Bent u van plan met uw bedrijf een eigen private label op de markt te brengen, en wilt u daarbij gebruik maken van bamboe textiel? Dan kiest u voor M.G. van Meel. Bamboe textiel is de juiste keuze voor mensen die comfort en een goede pasvorm belangrijk vinden, en daarnaast ook een steentje bij willen dragen aan een groene wereld. Wilt u babykleding ontwerpen, of juist een comfortabele ondergoedlijn op de markt brengen? Op deze pagina vertellen we u alles over de mogelijkheden van bamboe textiel met betrekking tot onze private label service.

Wat zijn de voordelen van bamboe textiel?

  • Textiel van bamboe heeft een hoge vochtabsorptie.
  • De stof werkt thermo-regulerend en isolerend.
  • Bamboe is antistatisch en hypo-allergeen.
  • Door deze eigenschappen leent het zich perfect om bijvoorbeeld ondergoed van te maken.
  • Bamboe groeit snel, waardoor de opbrengst hoger is.

M.G. van Meel: uw bamboe leverancier

Als bamboe leverancier helpen we u bij het kiezen van de juiste materialen voor uw nieuwe collectie. Is bamboe textiel daarvoor de beste keuze, dan helpen we u bij het kiezen van de juiste fabrikant. Als groothandel in bamboe textiel hebben we ervaring met het werken met deze materiaalsoort, en weten we precies waar u op moet letten wanneer u gebruik wilt maken van bamboe. 

Waarom zijn wij uw importeur bamboe textiel?

Wij zijn een groothandel die zich continu blijft ontwikkelen. Eén van onze missies is bijvoorbeeld om zaken te doen op een sociaal en ecologische verantwoorde manier. Dit houdt in dat al onze merken in fabrieken worden geproduceerd, waar goede werkomstandigheden en eerlijke lonen gelden. Ook kijken we ook of de fabriek zijn producten duurzaam en ecologisch produceert

Bij het verwerken van bamboe textiel tot viscosevezels wordt er steeds meer rekening gehouden met het milieu. Er wordt namelijk hard gewerkt aan milieuvriendelijke technieken. Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Zo wordt er bijvoorbeeld al gewerkt met closed-loop systemen, waarbij de chemische afvalstoffen die nodig zijn om bamboe te verwerken worden hergebruikt. Zo komen ze niet in het milieu terecht. Ook is het al mogelijk om gebruik te maken van natuurlijke enzymen zodat er minder schadelijke chemicaliën nodig zijn. Als textielgroothandel kiezen we uitsluitend voor fabrieken die ecologisch produceren.

Enthousiast over bamboe textiel? Neem contact op!

Past bamboe textiel perfect bij uw wensen en eisen? Dan helpen we u om uw private label collectie met bamboe vorm te geven. Door onze unieke private label service en persoonlijke aanpak zijn wij in staat om echt maatwerk te leveren. We helpen u bij een eigen kledinglijn beginnen en ondersteunen u in elke stap van het proces, waardoor we uw merk samen tot een succes maken. Benieuwd hoe een eigen kledinglijn ontwerpen in zijn werk gaat, en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!