Ontdek onze merken

Dit zijn onze merken

Speels, onderscheidend en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dat zijn de eigenschappen die u in al onze merken terugvindt. Wij beheren het volledige productieproces van onze merken, van het ontwerp tot de productie en de uiteindelijke import en levering. Dat stelt ons in staat om de kwaliteit tot in de kleinste details te garanderen en onze merken voor een scherpe prijs aan te bieden. En niet alleen dat: door hecht samen te werken met onze fabrikanten staan we in voor duurzaamheid, goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen. Ontdek hieronder onze mooie merken!

Ga mee op avontuur met Fred en Daisy! Frogs and Dogs is een populair merk met opvallende collecties baby- en peuterkleding tot en met maat 86, van stoere jungleprints tot fijne pastelkleuren. Het merk valt dan ook niet voor niets zowel bij ouders als bij de kleintjes goed in de smaak.

Frogs & Dogs

Funderwear is ondergoed dat gezien mag worden! Dit merk biedt opvallende ondermode aan die bij het hele gezin in de smaak zal vallen. De hippe boxershorts zijn te herkennen aan hun speelse designs en de comfortabele pasvorm met wel negen panden. 

Funderwear

Fun2Wear is een veelzijdig merk dat onder andere ondermode, pyjama’s en big shirts aanbiedt. Zoals de merknaam al zegt, is Fun2Wear enorm leuk om te dragen! Door de goede prijs-kwaliteitverhouding en veelzijdigheid in designs is het merk al jaren populair.

Fun2wear

Koop onze merken vandaag nog in!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!

Klant worden