Fun2Wear

Fun2Wear pyjama’s en boxers: it’s fun to wear

Bent u op zoek naar een speels merk vol ondermode voor het hele gezin? Dat erom bekend staat dat het leuk is om te dragen, en ook nog eens van hoge kwaliteit is? Dan komt u al snel uit bij Fun2Wear. Met de hippe en creatieve designs is het een succesvol merk voor ondermode, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk aan de populaire Fun2Wear pyjama voor kinderen, de comfortabele big shirts voor dames en leuke Fun2Wear boxers. Het volledige assortiment kunt u vinden in ons handige klantportaal, van waaruit u deze leuke ondermode kunt aanschaffen. Wilt u klant worden? Neem dan direct contact met ons op!

De ondermode van Fun2Wear

Bij dit speelse merk kunt u terecht voor meer dan een Fun2Wear pyjama. De leuke Fun2Wear boxers zijn beschikbaar in allerlei stoere en stijlvolle designs. Daardoor is het aanbod zeer divers. Er bestaan Fun2Wear boxers voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen en tieners. Het merk biedt ondermode aan voor het hele gezin, met een knipoog. De boxers zijn daarnaast niet alleen leuk om te zien, maar ook comfortabel om te dragen. Hieronder zetten we de sterke eigenschappen van Fun2Wear op een rijtje:

  • Elke Fun2Wear pyjama en boxer wordt duurzaam geproduceerd.
  • Het merk biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • U kunt er terecht voor allerlei soorten ondermode: van pyjama’s tot big shirts en ondergoed.
  • Door de hoge kwaliteit blijft het textiel van Fun2Wear ook naar verschillende wasbeurten mooi.

Heerlijk slapen in een Fun2Wear pyjama

Herkenbaar en opvallend zijn de kinderpyjama’s van Fun2Wear. Denk aan de bekende brandweer-pyjama, waarin kinderen de mooiste avonturen kunnen beleven. Een Fun2Wear pyjama valt bij zowel kinderen als ouders sterk in de smaak, waardoor hij een mooie aanvulling kan zijn voor uw winkel of keten. Naast Fun2Wear boxers of een pyjama kunt u ook voor babykleding bij onze groothandel terecht. Frogs and Dogs kleding voor baby’s is ultrazacht, heerlijk comfortabel, en springt in het oog met zijn opvallende design. Wordt u klant bij M.G. van Meel, dan heeft u beschikking tot al onze mooie merken, ook Funderwear en Frogs and Dogs. 

Duurzame ondermode van hoge kwaliteit

M.G. van Meel kan als groothandel meer dan textiel distribueren. Zo hebben we niet alleen het design en het ontwerp van de collectie in eigen beheer, maar controleren we ook de productie, kwaliteitscontrole en de levering. Dat zorgt ervoor dat we voor elke Fun2Wear pyjama, boxershort en big shirt een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ook letten we bij het samenwerken met fabrikanten op de duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden. We laten ons textiel uitsluitend produceren bij fabrikanten die hun medewerkers een veilige werkplek, een eerlijk salaris en goede voorwaarden bieden. Zo weet ook u dat alle producten die u bij ons inkoopt, een goede en betrouwbare herkomst hebben. 

Bestel eenvoudig Fun2Wear boxers en andere producten online

Bij ons kunt u de leukste merken baby- en kinderkleding eenvoudig en op grote schaal inkopen. Ook voor ondermode voor jong en oud bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u zelf een merk of label op de markt brengen, om uw keten of retailformule een impuls te geven? Maak dan gebruik van onze private label service. Daarbij ondersteunen we u bij elke stap in het proces, van ontwerp tot productie en uiteindelijke levering. Ook daarna kunt u gebruik blijven maken van ons In onze overzichtelijke webshop kunt u de mooiste merken inkopen, en uw collectie aanvullen met een opvallende Fun2Wear pyjama of leuke Fun2Wear boxers. Door klant te worden krijgt u snel toegang tot het klantportaal, waar u al onze merken eenvoudig in kunt kopen. Wilt u direct klant worden? Laat dan gerust uw gegevens achter via de onderstaande button, en koop onze leukste merken in.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!