Fun2Wear

Fun2Wear pyjama’s en boxers: it’s fun to wear

Bent u op zoek naar een speels merk vol ondermode voor het hele gezin? Dat erom bekend staat dat het leuk is om te dragen, en ook nog eens van hoge kwaliteit is? Dan komt u al snel uit bij Fun2Wear. Met de hippe en creatieve designs is het een succesvol merk voor ondermode, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk aan de populaire Fun2Wear pyjama’s voor kinderen en de leuke Fun2Wear boxers. Het volledige assortiment kunt u vinden in ons handige klantenportaal, van waaruit u deze leuke ondermode kunt aanschaffen. Wilt u klant worden? Neem dan direct contact met ons op!

De ondermode van Fun2Wear

Bij dit speelse merk kunt u, naast een aantal comfortabele Fun2Wear boxers voor volwassenen, voornamelijk terecht voor diverse Fun2Wear pyjama’s, shortama’s en bigshirts van maat 62 tot en met maat 170/176. Daardoor is het aanbod zeer divers. Het merk biedt ondermode aan voor het hele gezin, met een knipoog. De boxers zijn daarnaast niet alleen leuk om te zien, maar ook comfortabel om te dragen. Hieronder zetten we de sterke eigenschappen van Fun2Wear op een rijtje:

  • Elke Fun2Wear pyjama en boxer wordt duurzaam geproduceerd.
  • Het merk biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • U kunt er terecht voor allerlei soorten ondermode: van pyjama’s tot big shirts en ondergoed.
  • Door de hoge kwaliteit blijft het textiel van Fun2Wear ook naar verschillende wasbeurten mooi.

Heerlijk slapen in een Fun2Wear pyjama

Herkenbaar en opvallend zijn de kinderpyjama’s van Fun2Wear. Denk aan de bekende brandweer-pyjama, waarin kinderen de mooiste avonturen kunnen beleven. Een Fun2Wear pyjama valt bij zowel kinderen als ouders sterk in de smaak, waardoor hij een mooie aanvulling kan zijn voor uw winkel of keten. Naast Fun2Wear boxers of een pyjama kunt u ook voor babykleding bij onze groothandel terecht. Frogs and Dogs kleding voor baby’s is ultrazacht, heerlijk comfortabel, en springt in het oog met zijn opvallende design. Wordt u klant bij M.G. van Meel, dan heeft u beschikking tot al onze mooie merken, ook Funderwear en Frogs and Dogs. 

Duurzame ondermode van hoge kwaliteit

M.G. van Meel kan als groothandel meer dan textiel distribueren. Zo hebben we niet alleen het design en het ontwerp van de collectie in eigen beheer, maar controleren we ook de productie, kwaliteitscontrole en de levering. Dat zorgt ervoor dat we voor elke Fun2Wear pyjama, boxershort en big shirt een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ook letten we bij het samenwerken met fabrikanten op de duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden. We laten ons textiel uitsluitend produceren bij fabrikanten die hun medewerkers een veilige werkplek, een eerlijk salaris en goede voorwaarden bieden. Zo weet ook u dat alle producten die u bij ons inkoopt, een goede en betrouwbare herkomst hebben. 

Bestel eenvoudig Fun2Wear pyjama’s inclusief geweldig GRATIS display!

In ons overzichtelijke klantenportaal koopt u de vrolijke pyjama’s eenvoudig in. Wilt u de pyjama’s extra laten opvallen? Dan biedt ons display uitkomst. Het display neemt nog geen m² in beslag en u kunt er tot wel 160 pyjama’s in kwijt. De inhoud en indeling bepaalt u helemaal zelf. Neem bij interesse contact met ons op via e-mail, Whatsapp of telefoon, dan komen wij hem kosteloos bij u plaatsen. U betaalt alleen voor de pyjama’s.

Naast pyjama’s kunt u ook de leukste baby- en kinderkleding en ondermode eenvoudig en op grote schaal bij ons inkopen. Wilt u zelf een merk of label op de markt brengen, om uw keten of retailformule een impuls te geven? Maak dan gebruik van onze private label service. Daarbij ondersteunen we u bij elke stap in het proces, van ontwerp tot productie en uiteindelijke levering.

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!