Funderwear

Speelse en dynamische ondermode

Funderwear is een bekende naam in de wereld van de ondermode, en dat is niet voor niets. Het merk biedt ondergoed dat echt gezien mag worden. Bij Funderwear vindt u hippe boxershorts en ander mooi ondergoed voor iedereen. Zo heeft het merk leuke kinderboxers voor jongens en meisjes in huis. Zoals de naam al zegt is Funderwear ondergoed niet alleen leuk om te zien, maar ook erg leuk om te dragen. Bent u op zoek naar een opvallend merk ondermode waar u uw keten mee kunt verrijken? Kies dan voor Funderwear. U kunt het volledige assortiment eenvoudig bestellen via ons klantenportaal. Wilt u klant worden? Neem direct contact met ons op!

Funderwear: boxershorts met print die gezien mogen worden

Funderwear boxers herkent u aan de brede, elastische band met de naam van het merk, en natuurlijk de leuke en speelse prints. Elke boxershort heeft een uitstekende pasvorm, waarbij wel negen panden worden gebruikt. Daardoor zitten deze boxershorts met print altijd lekker, zelfs tijdens het sporten.

De lycra jersey stof waar de Funderwear boxershorts van gemaakt worden is van hoge kwaliteit, voelt zacht aan en verliest zijn kleur en rekbaarheid niet na het wassen. Je kunt de shorts voor kinderen ook in setjes aanschaffen, waarbij ook een hemdje in dezelfde stijl verkrijgbaar is.

Wat maakt Funderwear bijzonder?

  • De scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
  • Opvallende en kleurrijke prints.
  • De comfortabele pasvorm met wel negen panden.
  • Echt leuk om te dragen (fun to wear!).
  • Een groot assortiment.

Uw groothandel in ondermode

M.G. van Meel is dé groothandel voor ondermode. Naast mooie en opvallende merken zoals Funderwear en Fun2Wear kunt u bij ons ook de leukste babykledingmerken eenvoudig importeren. Denk aan het leuke merk Frogs and Dogs, dat zich kenmerkt door de ultrazachte stof, leuke designs en natuurlijk de aaibare mascottes, Fred en Daisy. We kunnen u als groothandel niet alleen helpen aan deze unieke merken, maar kunnen u ook helpen om met uw keten een eigen merk (ook wel private label) op de markt te brengen. Zo’n eigen merk maakt het u mogelijk om uzelf te onderscheiden en klanten aan u te binden. Ons team van ervaren specialisten helpen u om uw kledingmerk te ontwerpen, produceren en importeren. Heeft u interesse om een succesvol private label op de markt te brengen? Neem contact met ons op en schrijf u in voor onze private label service.

Bestel Funderwear boxershorts voor uw keten

Een investering in dit mooie merk betaalt zich als vanzelf terug. In onze groothandel in ondergoed bestelt u eenvoudig de nieuwste Funderwear boxershorts met print. De volledige collectie is beschikbaar in de maten S tot en met XXL. Ook kunt u hier een uitgebreid assortiment babytextiel, kinderpyjama’s en speelse ondermode vinden.

Wordt u klant bij M.G. van Meel, dan krijgt u toegang tot ons overzichtelijke klantportaal. Via dat portaal kunt u in een handomdraai al onze hoogwaardige merken inkopen. Bent u dus voor uw keten, webshop of winkel op zoek naar opvallende ondermode waar u echt mee in de kijkers valt? Neem dan contact met ons op, en word vandaag nog klant bij M.G. van Meel.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!