De kunst van kleding ontwerpen

Samen met M.G. van Meel uw eigen label ontwerpen

Kleding ontwerpen is een vak apart, waar meer kennis en expertise voor nodig is dan u misschien op het eerste gezicht zou denken. Wilt u uw onderneming verrijken met een kledinglijn, dan is het altijd een goed idee een groothandel in te schakelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze unieke private label service.

Onze private label service

Bij onze private label service helpen we u bij elke stap in het proces van kleding ontwerpen, van het eerste idee tot de uiteindelijke levering en nazorg. Op die manier kunt u uw eigen kledinglijn beginnen en die meteen een vliegende start geven. Samen met ons netwerk van experts lukt het ons om van uw ontwerp een groot succes te maken. Op deze pagina leest u wat er allemaal komt kijken bij kleding ontwerpen, en op welke vlakken M.G. van Meel u kan ondersteunen. Meteen van start gaan en een label ontwerpen? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u in een persoonlijk gesprek graag verder.

Kleding ontwerpen: het proces

Een goed ontwerp begint bij een goed idee, maar kleding ontwerpen doet u natuurlijk niet alleen. U heeft er verschillende professionals voor nodig, zoals een kundige designer, die u helpen het beste uit uw idee te halen, en fabrikanten waar u op kunt bouwen. De kracht van M.G. van Meel ligt in onze persoonlijke aanpak en samenwerking met u. Dit is hoe kleding ontwerpen (en verkopen) in zijn werk gaat:

  • Samen bespreken we uw idee. Hoe groot wordt de collectie, welke designs zullen er gemaakt worden, en welke kosten komen hierbij kijken? 
  • De ontwerpfase gaat van start. Onze designer levert op basis van uw idee schetsen en ontwerpen aan. Ook aan de maatschema’s, kleur- en materiaalbepalingen en de verpakkingen wordt gedacht.
  • Wanneer de collectie is ontworpen, stellen we een offerte op maat voor u op. Samen kijken we naar de in- en verkoopprijzen en kiezen we wat bij uw product past.
  • Eigen kleding ontwerpen en verkopen gaat verder dan het design: ook wat betreft de productie, import en marketing kunt u op ons rekenen. 

Label ontwerpen: waarom kiezen klanten voor ons?

Bij een eigen label maken (of een eigen kledinglijn ontwerpen) komt veel kijken. Heeft u uw nieuwe collectie binnen, dan is het werk nog niet gedaan. Denk maar aan het op de markt plaatsen van uw kledinglijn, van de marketing tot de online vindbaarheid, het maken van goed beeldmateriaal en meer. Als extra dienst brengen we u graag in contact met ons uitgebreide netwerk. Daarin vindt u experts die u op elk gebied kunnen helpen met het ontwikkelen van uw eigen kledinglijn. Wilt u babykleding ontwerpen, of juist een aansprekende ondergoedcollectie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en expertise op het gebied van textiel kunnen we u op alle fronten helpen om van uw kledinglijn tot een waar succes te maken. Uw eigen kleding ontwerpen en verkopen maken wij op die manier snel, veilig en makkelijk.

Een eigen big shirt collectie beginnen

Klanten weten ons telkens opnieuw te vinden voor onze private label service. Bij deze service helpen we uw keten of concept om een eigen kledinglijn op de markt te brengen. Dat doen we met expertise, kennis en veel persoonlijke aandacht voor uw wensen. Door ons uitgebreide netwerk en kwalitatief sterke fabrikanten kunnen we u ondersteunen bij het maken van een label dat al snel een doorslaand succes zal worden. Als extra service bieden we u toegang tot ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten. Zij kunnen u ook na de levering van uw big shirts helpen om uw merk succesvol te maken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op, of word direct klant.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!