Textielgroothandel

Ontdek ons uitgebreide aanbod in textiel

Textiel zit in ons DNA. Bent u op zoek naar een unieke textiel-groothandel met oog voor kwaliteit? Naar textiel waarmee u zich kunt onderscheiden? Dan is M.G. van Meel de textiel-groothandel voor u! Binnen ons assortiment vindt u opvallende merken die u al snel herkent aan hun hoge kwaliteit en creatieve ontwerpen. Ook zetten we ons ervoor in om onze collecties goed betaalbaar te houden.

Textiel zit in ons DNA

M.G. van Meel is als textiel-groothandel in Nederland opgericht in 1953, en heeft sindsdien al tal van klanten mogen bedienen, die hun weg naar onze groothandel steeds weten te vinden. Met een focus op vernieuwing, innovatie en duurzaamheid volgen we de nieuwste trends in de modewereld op de voet. Zo staan ecologie en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons vindt u toonaangevende merken zoals Frogs and Dogs en Funderwear. Ook Fun2Wear is een merk van onze hand, waar u speelse kinderkleding zoals een brandweerpyjama kunt bestellen Wilt u uw onderneming juist verrijken met een eigen kledinglijn? Ook voor private label kleding kunt u bij onze textiel-groothandel terecht. Onze experts helpen u graag om het beste uit uw private label te halen. Voor meer informatie over onze services, of om klant te worden bij onze kledinggroothandel in Nederland, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voor welk textiel kunt u bij ons terecht?

  • Schattige babykleding.
  • Kinderondergoed.
  • Kinderpyjama’s met leuke designs.
  • Herenondergoed en damesondergoed.
  • Big shirts voor dames.

Een ervaren groothandel voor textiel

U wilt natuurlijk uitsluitend inkopen bij een groothandel in textiel met ervaring. Wij leveren textiel aan grote winkelketens, maar ook aan ondernemers. Met ons textiel kunt u echt opvallen en uw assortiment aanvullen. Bij onze kledinggroothandel in Nederland bent  u ervan verzekerd dat het textiel dat u aanschaft van hoge kwaliteit is en op een verantwoorde manier geproduceerd is. Wij letten daarbij niet alleen op duurzaamheid, maar ook op eerlijke werkomstandigheden voor de medewerkers van de fabrikanten die wij in de arm nemen. Wij zijn naast textiel-groothandel ook babykleding-groothandel en groothandel op het gebied van ondergoed. Ook op zoek naar kinderkleding? Ook daarvoor kunt u goed bij ons terecht. Wordt vandaag nog klant en ontdek onze opvallende collectie.

Klant worden bij M.G. van Meel

Word direct klant en ontdek ons uitgebreide assortiment, vol opvallende merken zoals Frogs and Dogs, Fun2Wear en Funderwear . Deze merken onderscheiden zich door hun speelse designs, en de ecologische manier waarop de collecties worden geproduceerd. Klanten merken ons niet voor niets aan als beste kledinggroothandel van Nederland!

Uw kledinggroothandel in Rotterdam

Wij hebben als kledinggroothandel in Rotterdam een goed netwerk met verschillende fabrikanten en leveranciers. Bij het produceren van onze collecties letten wij goed op de partijen die wij in de arm nemen. Onze productiepartners zijn stuk voor stuk partijen die veel belang hechten aan duurzaam en eerlijk textiel. Zo zorgen onze fabrikanten er onder andere voor dat hun werknemers een veilige en gezonde werksituatie hebben. Dat houdt in: eerlijke salarissen, geen kinderarbeid, verantwoorde werktijden en goede arbeidsvoorwaarden.

Word klant bij de beste textiel-groothandel van Nederland

Als kledinggroothandel in Rotterdam zit textiel in ons DNA. Meteen klant worden? Dat kan natuurlijk. Registreer u vandaag nog en krijg toegang tot de totale collectie van onze verschillende merken en labels. Of u nu op zoek bent naar een leuke kinderpyjama, schattige babykleding of ondermode, we hebben het voor u in huis. In onze overzichtelijke webshop kunt u in een handomdraai de producten bestellen die u zoekt.

Ook wanneer u graag een eigen label op de markt wilt brengen, of ondersteuning zoekt bij het op de markt brengen van een kledinglijn, kunnen wij u ondersteunen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!