Uw eigen baby designer kleding ontwerpen

Babykleding ontwerpen doet u met M.G. van Meel

Niets is zo mooi als uw eigen baby designer kleding ontwerpen. Het kan een mooie stap zijn voor uw onderneming, waarmee u uw merk sterk op de markt kan zetten. Als toonaangevende groothandel in textiel ondersteunen we u bij elke stap en bieden wij u de expertise om uw kledinglijn tot een succes te maken.

Uw eigen babykledingmerk

Heeft u een goed idee voor baby designer kleding voor uw keten, en wilt u dat graag werkelijkheid maken? M.G. van Meel heeft alle kennis en ervaring in huis om uw private label tot een succes te maken. Eerder ontwikkelden wij toonaangevende merken zoals Frogs and Dogs, een waar succes in de babykledingwereld. Wilt u uw eigen baby designer kleding net zo’n goede start geven? Met onze persoonlijke aanpak helpen we u bij elke stap in het proces.

Babykleding bedrukken met eigen ontwerp? Wij gaan verder dan dat!

Bij het ontwikkelen van een private label komt veel kijken, en dat geldt ook voor baby designer kleding. Wilt u babykleding ontwerpen, dan doet u er dus goed aan de hulp in te schakelen van een groothandel voor babykleding met ervaring. Wij vinden samenwerking met u van groot belang. Daardoor zorgen we dat u hecht betrokken bent bij de verschillende fases van het babykleding ontwerpen. De collectie- en productontwikkeling is daarbij misschien nog wel de belangrijkste stap. Onze designers gaan met u om tafel om uw idee om te toveren tot een mooi ontwerp dat precies bij uw wensen en eisen aansluit. Op basis van moodboards wordt de sfeer en looks van de baby designer kleding uitgewerkt, waarna er schetsen worden gemaakt. Op basis daarvan maken onze specialisten een stralend design. We kunnen de babykleding bedrukken met uw eigen ontwerp. Uw input is daarbij van groot belang.

Hoe werkt babykleding ontwerpen bij M.G. van Meel?

  • Onze private label service kent vier fases: de productontwikkeling, de productie, de kwaliteitscheck en import en distributie.
  • Samen met u werken we uw idee uit tot een sterk ontwerp dat qua smaak, sfeer en visie perfect aansluit op uw wensen. Kinderkleding ontwerpen is maatwerk, en natuurlijk ondersteunen we u hierbij.
  • Ook bij de productie begeleiden we u van begin tot einde. Eerst ontvangt u samples, zodat u zeker weet dat de producten aan uw eisen voldoen.
  • Een grondige kwaliteitscheck zorgt ervoor dat de baby designer kleding aan alle standaarden voldoet en volgens internationale normen geproduceerd wordt.
  • Dan is het zo ver: u heeft uw eigen baby designer kleding in handen! Dit is natuurlijk een magisch moment. Alle praktische zaken, zoals de douaneformulieren, logistieke partners en het transport regelen wij voor u.

Babykleding ontwerpen met onze experts

Als extra service helpen we u niet alleen van ontwerp tot productie, maar kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide netwerk aan specialisten uit verschillende disciplines. Dat gaat verder dan uw babykleding bedrukken met een eigen ontwerp; van design tot materiaalkeuze en productie, overal wordt aan gedacht. Daarmee maakt u uw private label tot een succes. Het enige wat we van u vragen is een minimale investering van €15.000.

Bent u benieuwd hoe onze private label service in zijn werk gaat, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat deze service in houdt, en en op welke manieren wij u kunnen ondersteunen in het op de markt brengen van een eigen label.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!