Kinderkleding ontwerpen

Samen met M.G. van Meel maakt u uw kinderkledinglijn tot een succes

Een eigen kinderkledinglijn kan een sterke aanvulling zijn op uw bedrijf. Wilt u een eigen merk op de markt brengen? Bij M.G. van Meel bent u aan het juiste adres. Wij helpen u bij het volledige proces van kinderkleding ontwerpen, van het eerste idee tot de levering en marketing. Denk aan het eerste design en de productie, maar ook aan de stappen die daarop volgen. Bij M.G. van Meel doen wij er alles aan om uw eigen label tot een waar succes te maken. Het is dan ook niet voor niets dat zowel grote als kleine bedrijven ons steevast weten te vinden wanneer zij op zoek zijn naar een ervaren groothandel om kinderkleding te ontwerpen.

Kinderkleding ontwerpen doe je samen

Wat ons bijzonder maakt als groothandel in textiel, is onze unieke private label service. Daarbij gaan we met u om tafel om uw eigen kinderkledinglijn te ontwerpen. Onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat kinderkleding ontwerpen makkelijk voor u wordt gemaakt. Wij begeleiden u gedurende het hele proces, waarbij u gebruik kunt maken van onze kennis, expertise en ons netwerk. Juist dat maakt kleding ontwerpen bij M.G. van Meel zo bijzonder. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees u gerust in over de mogelijkheden van onze private label service. Wij maken kinderkleding ontwerpen eenvoudig!

Hoe werkt kinderkleding ontwerpen?

Kinderkleding ontwerpen is een vak apart. Er komt veel bij kijken: allereerst heb je een sterk netwerk nodig vol experts die de juiste ervaring in huis hebben. Hierbij kan M.G. van Meel u ondersteunen. Dit is hoe kinderkleding ontwerpen bij M.G. van Meel werkt:

  • U neemt contact met ons op via het formulier op onze website en geeft aan wat uw wensen zijn.
  • Samen werken we uw idee uit en zetten we dit om tot een ontwerp. We bespreken de grootte van de collectie en de kosten die daarbij komen kijken.
  • Kinderkleding ontwerpen wordt gedaan door onze gedreven professionals. Zij leveren de eerste schetsen en designs aan, en werken dit uit tot een ontwerp.
  • Wij selecteren fabrikanten uit ons netwerk en stellen voor u een offerte op maat op. Samen kijken we naar de juiste inkoop- en verkoopprijs.
  • M.G. van Meel begeleidt de productie van uw kinderkledinglijn. Ook een grondige kwaliteitscheck hoort daarbij.
  • Na de productie begeleiden wij bij de import en distributie van uw kinderkleding. 

Uw kledinglijn succesvol maken

Dat wij uw kinderkledinglijn tot een succes kunnen maken, blijkt uit de toonaangevende merken die wij als groothandel op de markt brachten. Denk aan Frogs and Dogs, een label dat de babykledingmarkt veroverde en door zijn unieke uitstraling en hoge kwaliteit tal van klanten aan zich wist te binden. Wij helpen u graag om ook uw label tot een doorslaand succes te maken. Daarbij staan wij altijd open voor uw eisen en wensen. Wilt u bijvoorbeeld kinderkleding ontwerpen met duurzaam bamboe textiel? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden, want vaak kan er meer dan u denkt!

Waarom kiezen klanten voor M.G. van Meel?

Kinderkleding ontwerpen is iets waar wij als unieke groothandel veel ervaring in hebben. Onze expertise en kennis zetten wij in om het beste resultaat uit uw kledinglijn te halen. Wij ondersteunen u niet alleen tijdens het productieproces, maar helpen u ook daarna bij het op de markt brengen van uw kinderkleding. Dat zorgt ervoor dat samenwerken met M.G. van Meel zowel tijd als geld oplevert. Bent u enthousiast over onze private label service, en kijkt u er naar uit om samen met ons kinderkleding te ontwerpen? Laat uw gegevens achter in het formulier op onze website, en we nemen snel contact met u op. 

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!