Dé groothandel voor babykleding

Een babykleding-groothandel met expertise in huis

Op zoek naar een ervaren groothandel voor babykleding, waar u voor uw onderneming de leukste merken in kunt kopen? Dan wilt u dat doen bij een ervaren groothandel. Babykleding is een waardevolle aanvulling op uw assortiment. Wij helpen u graag bij het inkopen van hoogwaardig babytextiel. Onze merken onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke productie. Daarmee kunt u als winkelier of ondernemer uw assortiment op een mooie manier aanvullen.

Hoogwaardig babytextiel

Wij leveren als babykleding-groothandel textiel van hoogwaardige kwaliteit aan grootwinkelbedrijven, retailzaken en webshops. Wanneer u klant van M.G. van Meel wordt, kunt u in een handomdraai al onze toonaangevende babykleding bestellen. Wij zijn u als ervaren groothandel in babytextiel graag van dienst. Ook staat ons team van experts voor u klaar wanneer u een eigen babykledinglijn wilt beginnen. Neem hiervoor gerust een keer contact met ons op, of wordt direct klant!

Onderscheid uw bedrijf samen met een babykleding-groothandel

M.G. van Meel heeft al sinds 1953 ervaring in als importeur, ontwerper en producent van babytextiel. Dat geeft ons de ervaring en expertise om u te voorzien van de mooiste babykleding. Benieuwd wat ons als groothandel in babytextiel onderscheidt van de rest? We zetten alle feiten voor u op een rij:

  • Wij leveren textiel van hoge kwaliteit dankzij onze uitgebreide kwaliteitscontrole en hoogwaardige productiepartners.
  • Als babykleding-groothandel zijn wij trots op onze toonaangevende, succesvolle merken, zoals onze Frogs and Dogs babykleding.
  • Uniek is onze focus op duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden. Ons textiel heeft altijd een goede afkomst.
  • Wij helpen u niet alleen met babykleding inkopen, maar ook bij het op de markt brengen van uw eigen babykledinglijn. 

De beste groothandel voor babykleding in Nederland

Wij hebben al jarenlang ervaring als groothandel. Babykleding ontwerpen, produceren en leveren zit in ons DNA. Wordt u vandaag nog klant, dan heeft u al snel toegang tot onze overzichtelijke webshop, waarin u gemakkelijk de leukste merken in kunt kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kledinggroothandel in Rotterdam? Ook dan kunt u bij ons terecht, want we leveren door als groothandel voor babykleding door heel Nederland. Eén van onze succesvolle merken is Frogs and Dogs, een speelse kledinglijn die zich kenmerkt door zijn lieve designs en de hoge kwaliteit van de kledingstukken. U vindt er volledige collecties, van rompertjes tot accessoires en tuinpakjes. Fred & Daisy, de mascottes van het merk, zijn op veel van de kledingstukken terug te vinden. Dat maakt het een geliefd kledingmerk onder ouders en kleintjes. Wordt vandaag nog klant en ontdek het mooie assortiment van Frogs and Dogs.

Babykleding ontwerpen? Een groothandel in babytextiel helpt

M.G. van Meel is niet alleen importeur van babykleding, maar kan u ook ondersteunen bij het op de markt brengen van uw eigen collectie. Heeft u een briljant idee voor een eigen babykledinglijn waarmee u uw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen? Laat u dan ondersteunen door een groothandel met een uitgebreid netwerk en veel ervaring. Wij ondersteunen u in elke stap van het proces, van de ontwerpfase tot de uiteindelijke productie en levering van de babykleding.

Als groothandel van babytextiel kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise, en kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Zo lukt het u om samen met ons als groothandel in babykleding uw merk tot een succes te maken.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!