Kleding inkopen

Kinderkleding inkopen doet u bij de beste groothandel van Nederland

Wilt u kinderkleding inkopen, of juist kleding voor baby’s? Dat doet u natuurlijk bij een betrouwbare groothandel met ervaring en expertise in de textielwereld. Bij M.G. van Meel bent u aan het juiste adres. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij ons kwalitatief hoogwaardige kinderkleding inkopen. Ook ondermode, babykleding of andere soorten kleding inkopen is natuurlijk mogelijk. Benieuwd naar wat wij als textiel-groothandel in huis hebben? Maak kennis met onze mooie merken, zoals Frogs and Dogs en Fun2Wear.

Van mooie merken kleding inkopen

Bij M.G. van Meel kunt u allerlei soorten kinderkleding inkopen, en bent u daarnaast aan het juiste adres voor het inkopen van ondermode, babykleding, en meer. Door het volledige productieproces in eigen hand te houden, van het ontwerp van de kleding tot de productie en uiteindelijke levering, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit garanderen die u nergens anders vindt.

Juist dat maakt kleding inkopen bij M.G. van Meel zo bijzonder. Wij houden ook rekening met de duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden waaronder ons textiel geproduceerd wordt. Koopt u bij ons kleding in, dan kunt u er zeker van zijn dat dit textiel met aandacht voor het milieu is geproduceerd. We werken uitsluitend samen met fabrieken die hun medewerkers eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden bieden. Daardoor kunt u bij ons altijd met een goed gevoel kinderkleding en babykleding inkopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een opvallende Fun2Wear pyjama

Eenvoudig babykleding inkopen

Wilt u kleding inkopen voor uw webshop, keten of fysieke winkel? Dat kan eenvoudig online in ons klantenportaal. Wordt u klant, dan kunt u in onze uitgebreide catalogus grote oplages aan kinderkleding of ander textiel bestellen. Kies uit verschillende collecties en haal de mooiste merken in huis, waarmee u uw keten nog succesvoller kunt maken. Door bestaande merken in te kopen kunt u uw webshop of keten sterker op de markt zetten, en trekt u daarnaast klanten aan die al fan zijn van onze mooie, opvallende merken. Ook met het op de markt brengen van een eigen merk kunnen we u helpen. Neem daarvoor een kijkje bij onze private label service.

Uw zelfontworpen kleding inkopen?

U kunt bij ons meer dan alleen kleding inkopen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen kinderkledinglijn op de markt brengen, of een eigen babykledinglabel produceren? Dat kan bij M.G. van Meel. We ondersteunen u graag bij het produceren van uw eigen private label. Daarbij begeleiden we u van A tot Z: zo helpen we u bij het uitwerken van uw eerste idee tot een sterk ontwerp en opvallend design. Voor de productie maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk vol fabrikanten die goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Daarmee maakt u uw kledinglijn al snel tot een doorslaand succes.

Ook bij het importeren en leveren van uw private label ondersteunen wij. Als extra service, kunt u daarnaast gebruik maken van ons netwerk vol vakspecialisten. Zij kunnen u helpen op het gebied van marketing, merkstyling, online vindbaarheid, en meer. Enthousiast? Neem dan direct contact met ons op!

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!