Kleding inkopen voor uw webshop

Kleding inkopen voor uw eigen winkel doet u bij M.G. van Meel

Wij helpen u om uw assortiment uit te breiden met leuke en opvallende merken. Kleding inkopen voor uw webshop doet u bij een groothandel met veel expertise en ervaring op het gebied van textiel. Bij M.G. van Meel bent u op de juiste plek. U vindt bij ons verschillende opvallende merken, van kinderkleding tot babykleding en ondermode, waarmee u uw winkel eenvoudig kunt aanvullen. Kleding inkopen voor uw webshop was nog nooit zo makkelijk!

Opvallende merken

Als textielgroothandel onderscheiden wij ons met onze bijzondere merken. Daarnaast leveren we een bijzondere private label service, waarbij we u ondersteunen met het op de markt brengen van uw eigen kledinglijn. Heeft u onze merken eenmaal gezien, dan zult u ze overal herkennen. Denk aan Fun2Wear, een speels merk met een collectie waar het hele gezin blij van wordt. Van leuke boxershorts tot big shirts voor dames en de mooiste kinderpyjama’s, dit merk heeft het allemaal in huis. Merkkleding inkopen voor uw webshop zorgt ervoor dat u nog meer klanten naar uw winkels trekt, en hen ook aan uw winkel kunt binden. 

Duurzame kleding inkopen voor eigen winkel

Wij vinden het belangrijk dat al onze merken op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd. Dat betekent dat we alleen samenwerken met fabrikanten die waarde hechten aan duurzame materialen en een gezond milieu, en die hun medewerkers eerlijke arbeidsomstandigheden aanbieden. Wilt u textiel inkopen bij onze groothandel, dan weet u dus zeker dat het textiel dat u koopt een eerlijke oorsprong heeft.

Al onze merken worden op een verantwoorde wijze ontwikkeld en geproduceerd. Daarbij letten we natuurlijk ook op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een goed voorbeeld zijn de babykleertjes van Frogs and Dogs. Deze worden gemaakt van hoogwaardig katoen dat heerlijk zacht aanvoelt en ook na meerdere wasbeurten mooi blijft. Deze hoge kwaliteit zorgt ervoor dat klanten naar onze merken blijven terugkomen. Ze zijn daarmee ook een waardevolle aanwinst voor uw assortiment. Wilt u kleding inkopen voor uw eigen winkel? Doe dat dan bij een groothandel in babykleding, zoals M.G. van Meel!

kunnen ze gedragen worden. Dat zorgt ervoor dat deze vorm van nachtmode al jaren populair is, en een waardevolle aanvulling is voor uw assortiment.

Online kleding inkopen voor uw webshop

Bij M.G. van Meel is grote oplages kleding inkopen voor eigen winkel eenvoudig. Zo krijgt u wanneer u klant bij ons wordt toegang tot onze catalogus. In ons klantenportaal kunt u in een handomdraai kleding van onze diverse merken bestellen en inkopen. U kunt kiezen uit al onze succesvolle merken, zoals Fun2Wear, Funderwear en Frogs and Dogs. Of u nu op zoek bent naar babykleding, kinderkleding, of juist naar ondermode: bij ons vindt u wat u zoekt. Vraag eenvoudig bij ons een account aan, en u kunt direct beginnen.

Ook uw eigen merk maken kan

Voor het inkopen van kleding voor uw webshop kunt u dus gerust bij ons terecht. Neem vandaag nog contact op en wordt klant, waarna u toegang krijgt tot ons handige klantenportaal. Daar kunt u onze leuke merken eenvoudig inkopen.

Wilt u juist een stap verder gaan, en een eigen kledinglijn op de markt brengen? Als ervaren groothandel in textiel kunnen we u ook daarbij helpen. We ondersteunen u bij elke stap in het proces, van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke productie en levering van de kleding.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We horen graag van u!

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!