Dé groothandel voor kinderkleding

Kinderkleding inkopen? Dat doe je bij een groothandel voor kinderkleding

Wil je kinderkleding inkopen voor je winkel, webshop of keten? Dan kies je voor M.G. van Meel. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het produceren, importeren en distribueren van kinderkleding zorgt ervoor dat klanten ons telkens weer weten te vinden. De merken in ons assortiment staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelse, leuke designs. Denk aan toonaangevende merken zoals Fun2Wear, Funderwear en Frogs and Dogs. Als groothandel voor kinderkleding zorgen we er op die manier voor dat je altijd beschikt over de mooiste collecties.

Textiel zit in ons DNA

Als kinderkleding-groothandel leveren wij textiel van hoogwaardige kwaliteit aan verschillende partijen, zoals grootwinkelbedrijven, webshops en retailers. Word je klant bij M.G. van Meel, dan word je toegevoegd aan ons handige klantenportaal. In onze overzichtelijke webshop kun je gemakkelijk onze collecties kinderkleding inkopen en bekijken. Wist je dat ons team van experts je zelfs kan begeleiden wanneer je zelf een kinderkledinglijn op de markt wilt brengen? Voor meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen. Direct klant worden? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw groothandel voor onderscheidende kinderkleding

Wij hebben jarenlange ervaring als groothandel. Kinderkleding ontwerpen, produceren en leveren zit in ons DNA. Daardoor lukt het ons steeds om uitgesproken en stijlvolle merken op de markt te brengen. Dat doen ook als groothandel voor babykleding, en meer. Wat ons als groothandel voor kinderkleding zo bijzonder maakt? We zetten het voor je op een rij:

  • Wij werken alleen samen met fabrikanten die belang hechten aan duurzaamheid, eerlijke arbeidsomstandigheden en hoge kwaliteit.
  • Jij profiteert van ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten en onze eigen expertise op het gebied van textiel.
  • Als kinderkleding-groothandel hebben wij diverse mooie merken op de markt gebracht, zoals Fun2Wear. Die kent u van o.a. onze politiepyjama.
  • We kunnen u naast de inkoop van textiel ook helpen bij het uitbrengen van uw eigen private label. 

Meer dan alleen inkoop bij een groothandel voor kinderkleding

U doet eenvoudig uw inkoop bij onze groothandel voor kinderkleding, maar wij kunnen nog meer voor u betekenen. Wilt u juist een eigen kledingmerk op de markt brengen? Ook daarbij kunnen we u helpen. Door onze unieke aanpak, waarbij we u bij elke stap persoonlijk begeleiden, lukt het ons om van elke opdracht net zo’n groot succes te maken als onze eigen merken. Als extra service bieden we ook na de levering van uw eigen kinderkledinglijn begeleiding aan.

Meer informatie over deze service, of wilt u direct klant worden en de leukste kleding inkopen voor uw webshop? Neem dan vandaag nog contact op!

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!