Een eigen kledinglijn beginnen samen met een groothandel

Start uw eigen kledinglijn met M.G. van Meel

Het is de droom van velen: het beginnen van een eigen kledinglijn en die vervolgens tot een doorslaand succes maken. Het op de markt brengen van een eigen private label is een slimme investering die zich al snel terugbetaalt. Daarvoor is het belangrijk om elke stap in het proces goed en doordacht aan te pakken. Hoe dat in zijn werk gaat? Laat u ondersteunen door een groothandel met jarenlange ervaring en een groot netwerk in de branche. M.G. van Meel helpt u graag om om uw eigen kledinglijn te beginnen.

Een groothandel met ervaring

Bij een eigen kledinglijn beginnen komt een hoop kijken. Het proces bestaat uit verschillende stappen, van het eerste idee tot het ontwerp, de productie en de uiteindelijke levering. Ook daarna moet er met verschillende dingen rekening gehouden worden om de eigen kledinglijn tot een succes te maken. Wij kunnen u veel van dit werk uit handen nemen. Als groothandel in textiel heeft M.G. van Meel een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring. Zo maken we kleding ontwerpen eenvoudig voor u. 

Bent u benieuwd hoe een eigen kledinglijn beginnen in zijn werk gaat, en wat de kosten zijn? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op. 

Hoe werkt een eigen kledinglijn beginnen bij M.G. van Meel?

Voor het beginnen van een eigen kledinglijn, of een private label, kunt u bij ons terecht. Het bijzondere aan onze groothandel is dat wij u persoonlijke ondersteuning bieden bij elke stap in het proces. We staan altijd voor u klaar met advies en brengen u graag in contact met onze duurzame en voordelige fabrikanten. Zo houden we de kosten van een eigen kledinglijn beginnen zo laag mogelijk. Dit is hoe ons private label proces werkt:

  • Onze private label service kent vier stappen: de ontwikkeling, de productie, de kwaliteitscheck en de import en distributie van de kleding.
  • Tijdens de collectie- en ontwikkelingsfase zetten we uw idee om tot een concreet ontwerp. Aan alles wordt gedacht.
  • Ook de productie wordt van begin tot eind door ons begeleid. Van tevoren worden er van elk onderdeel van de collectie samples geproduceerd, die door ons en u gecheckt en goedgekeurd worden. Vervolgens kan de kledinglijn geproduceerd worden.
  • Alle producten worden door ons onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Is alles akkoord en volgens afspraak, dan is het tijd voor de laatste fase.
  • Samen met onze betrouwbare logistieke partners regelen wij de import en distributie, en nemen we u het werk uit handen.

Zo eenvoudig is een eigen kledinglijn beginnen

Op die manier maken we het complexe en ingewikkelde proces van een eigen kledinglijn beginnen behapbaar en overzichtelijk. Wat uw idee voor een eigen kledinglijn ook is, M.G. van Meel kan uw onderneming helpen om hem net als onze eigen merken tot een succes te maken. Wilt u kinderkleding ontwerpen, of juist een mooie babykledinglijn op de markt brengen? Het kan allemaal. Om ervoor te zorgen dat we ons werk optimaal voor u kunnen uitvoeren, vragen wij een minimale investering van €15.000.

Onze klanten weten ons dankzij onze persoonlijke aanpak en expertise al snel te vinden. Ook na de levering van de eigen kledinglijn kunnen wij ondersteuning bieden. Zo hebben wij een uitgebreid netwerk die ook na de levering kunnen helpen om uw eigen kledinglijn tot een succes te maken. Benieuwd wat wij voor uw keten  kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Enthousiast over onze private label service? Neem dan snel contact met ons op, zodat we uw label samen tot een succes kunnen maken!