Jouw groothandel voor kinderpyjama’s

Kinderpyjama’s inkopen doe je bij M.G. van Meel

Wil je graag de leukste kinderpyjama’s inkopen voor jouw keten, webshop of winkel? Bij M.G. van Meel ben je aan het juiste adres. Onze leuke merken helpen jou om echt op te vallen. Denk aan een leuke brandweer-pyjama of politie-pyjama om je assortiment compleet mee te maken. Pyjama’s met een knipoog, daar zijn wij dol op. Onze jarenlange ervaring in de textielwereld maakt dat corporate klanten ons telkens weer weten te vinden.

Een groothandel met ervaring

Textiel zit in ons DNA. Dat stelt ons telkens weer in staat om mooie merken op de markt te zetten, waar jouw onderneming van kan profiteren. Wij leveren kinderpyjama’s van hoge kwaliteit en voor een voordelige prijs aan diverse klanten, van grootwinkelbedrijven tot webshops en retailers. Via ons handige klantenportaal kun je eenvoudig alle textiel inkopen voor jouw onderneming. Ben je op zoek naar een leuke Fun2Wear pyjama om je assortiment mee uit te breiden, zoals een politie-pyjama? Bij ons vind je allerlei stoere en speelse designs, zoals een brandweer-pyjama of een kinderpyjama met een fijne dierenprint. Met zorg ontworpen, geproduceerd met de hoogste kwaliteit materialen, en voor een betaalbare prijs. Nu klant worden? Neem meteen contact met ons op!

Een brandweer-pyjama, politie-pyjama en meer!

Bij M.G. van Meel vind je kleding waar je echt mee in het oog springt. Onze speelse pyjama’s vallen in de smaak bij zowel kinderen als bij hun ouders. Op zoek naar meer dan een brandweer-pyjama? We bieden ook ander textiel aan, zoals comfortabele big shirts en babykleding van vooraanstaande merken zoals Frogs and Dogs. Benieuwd wat ons als groothandel van kinderkleding, ondergoed en meer zo bijzonder maakt? We zetten het op een rij:

  • Door onze samenwerking met betrouwbare fabrikanten garanderen we dat ons textiel gemaakt wordt met aandacht voor mens, milieu en kwaliteit.
  • Wij hebben diverse succesvolle merken op de markt gebracht, zoals Fun2Wear, die u herkent van onze brandweer-pyjama.
  • Ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten zorgt ervoor dat we een uitzonderlijk hoge kwaliteit kunnen leveren, voor een voordelige prijs.
  • Naast de inkoop van textiel zoals kinderpyjama’s kunnen wij ook ondersteunen in het uitbrengen van een eigen private label of kledinglijn.

Een brandweerpyjama van Fun2Wear vindt u bij ons

In onze kinderkleding-groothandel vindt u onze diverse merken, die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit en creatieve designs. Die vallen bij jouw klanten ongetwijfeld in de smaak en vormen een waardevolle aanvulling op uw collecties. Je kunt eenvoudig klant worden bij M.G. van Meel door contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Daarmee krijg je snel toegang tot onze overzichtelijke webshop, waar je de mooiste merken kunt inkopen voor jouw keten. Denk aan het mooie merk Fun2Wear, een succesvol kinderkledingmerk dat bekend is geworden met zijn opvallende brandweer-pyjama en politie-pyjama. Fun2Wear is bij verschillende ketens en webshops verkrijgbaar, en heeft zich keer op keer bewezen als een favoriet onder het winkelend publiek. Met zulke kinderpyjama’s val je gagarandeerd in het oog.

Ontdek onze private label service

Als groothandel voor kinderpyjama’s en meer bieden wij niet alleen onze mooie merken aan. Wij kunnen je ook helpen om jouw eigen kledinglijn of private label op de markt te brengen. Daarmee werken we jouw idee voor een eigen kinderpyjamacollectie of andere kledinglijn uit tot een concreet design. We begeleiden je gedurende het volledige proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie en levering. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk onderscheiden we ons van andere groothandels. Wij helpen u om van uw eigen merk of private label een succes te maken.

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!