Big shirt dames

Big shirts voor dames inkopen? Dat kan bij M.G. van Meel!

Bent u op zoek naar big shirts voor in uw collectie? Big shirts voor dames zijn een mooie aanvulling op elk assortiment. Ze zijn al tijden ongekend populair, en kunnen het hele jaar gedragen (en dus verkocht) worden. Voor de mooiste big shirts voor dames met speelse designs, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een comfortabele pasvorm, kunt u terecht bij M.G. van Meel. Als groothandel in textiel produceren, importeren en distribueren wij onze eigen opvallende merken, die al jarenlang succesvol zijn. Ook wanneer u een eigen big shirt kledinglijn op de markt wilt brengen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Groothandel in ondermode

Wilt u graag kleding inkopen voor uw winkel, dan doet u dat het liefst bij een groothandel met jarenlange ervaring, een grote collectie vol succesvolle merken en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij M.G. van Meel bent u op de juiste plek. Niet alleen een big shirt voor dames koopt u bij ons, maar als groothandel in ondergoed bieden we u ook een uitgebreide collectie mooie ondermode aan. Wij helpen u graag bij het importeren van de mooiste big shirts voor dames, maar daarnaast bieden we ook meer services aan. Zo kunnen we u ondersteunen bij het ontwerpen, produceren en distribueren van uw eigen big shirt nachthemd kledinglijn. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u direct klant worden? Neem dan contact met ons op.

Wat is een big shirt nachthemd voor dames?

Een big shirt is eigenlijk precies wat de naam zegt: een groot, lang shirt voor dames. Een bigshirt nachthemd voor dames valt lekker ruim om het lichaam, waardoor het goed zit. Dat maakt het een mooi soort nachtmode waar vrouwen heerlijk in kunnen slapen. Big shirts kunnen het hele jaar door gedragen worden. Elk big shirt voor dames worden gemaakt van duurzaam katoen. Dat ademt goed en neemt vocht eenvoudig op. Een bigshirt nachthemd is hierdoor altijd comfortabel, wat het weer ook doet. Ook als relaxshirt in huis kunnen ze gedragen worden. Dat zorgt ervoor dat deze vorm van nachtmode al jaren populair is, en een waardevolle aanvulling is voor uw assortiment.

Een duurzaam big shirt voor dames

Textiel zit in ons DNA. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn we als groothandel in textiel in staat om hoogwaardige big shirts voor dames te leveren, die zich onderscheiden door hun comfort, design en de duurzame wijze waarop ze geproduceerd worden. Door hecht samen te werken met onze fabrikanten garanderen we dat elk big shirt nachthemd wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit. Ook werken we enkel samen met fabrikanten die hun medewerkers ondersteunen met goede salarissen, een veilige en gezonde werksituatie en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Koopt u big shirts voor dames in bij M.G. van Meel, dan verzekert u zich dus van de hoogste kwaliteit en een duurzaam product.

Een eigen big shirt collectie beginnen

Klanten weten ons telkens opnieuw te vinden voor onze private label service. Bij deze service helpen we uw keten of concept om een eigen kledinglijn op de markt te brengen. Dat doen we met expertise, kennis en veel persoonlijke aandacht voor uw wensen. Door ons uitgebreide netwerk en kwalitatief sterke fabrikanten kunnen we u ondersteunen bij het maken van een label dat al snel een doorslaand succes zal worden. Als extra service bieden we u toegang tot ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten. Zij kunnen u ook na de levering van uw big shirts helpen om uw merk succesvol te maken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op, of word direct klant.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!