Dé groothandel in ondergoed

Inkopen doe je bij een textielgroothandel in ondergoed

Ondergoed inkopen voor je keten, webshop of winkel doe je natuurlijk het liefst bij een groothandel in ondergoed die erom bekend staat kwaliteit te leveren. Dan kom je al snel uit bij M.G. van Meel. Door onze jarenlange ervaring in de textielwereld kunnen we de mooiste ondergoedmerken leveren. Onze collectie onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, mooie designs en duurzaamheid. De perfecte aanvulling op je assortiment!

Echt opvallen met ondergoed doe je met de collectie van M.G. van Meel. Als groothandel in ondergoed zijn wij al sinds 1953 toonaangevend wanneer het aankomt op ondermode, nachtmode, kinderpyjama’s en babykleding. Als textielgroothandel in ondergoed bieden we hoogwaardig ondergoed aan voor zowel kinderen als volwassenen. We leveren ons textiel aan verschillende partijen, zoals grootwinkelbedrijven, retailers en grootschalige webshops. Wanneer je klant wordt bij M.G. van Meel, wordt je toegevoegd aan ons overzichtelijke klantenportaal. Daar kun je gemakkelijk onze ondergoedcollecties inkopen.

Wil je je keten verrijken met een eigen merk of kledinglijn? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. Wij zijn namelijk niet alleen importeur in ondergoed, maar bieden ook een speciale private label service aan. Daarbij begeleiden we jou bij het op de markt brengen van een eigen lijn. Wil je meer weten over deze service, of direct klant worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Dit maakt M.G. van Meel bijzonder

  • Door een hechte samenwerking met onze fabrikanten garanderen we dat ons textiel onder eerlijke omstandigheden en met het oog op duurzaamheid geproduceerd wordt.
  • We hebben een uitgebreid netwerk van vakspecialisten en experts in huis. Daar profiteer jij van!
  • Bij ons kun je diverse merken importeren. Vul je assortiment aan met speelse Fun2Wear boxers voor volwassenen, of kies juist voor pyjama’s voor kinderen.
  • Naast de inkoop van ondermode kunnen we je als groothandel in ondergoed ook helpen met het op de markt brengen van een eigen merk.

Textielgroothandel in ondergoed en ondermode

In onze textielgroothandel voor ondergoed vind je bijzondere merken, zoals Funderwear. De boxers van dit merk kenmerken zich door hun speelse uiterlijk en de hoge kwaliteit. Dat maakt Funderwear boxershorts een mooie aanvulling voor elke modeketen, webshop of winkel. Door een combinatie van elastisch, hoogwaardig katoen en een pasvorm met negen panden zitten deze boxershorts bijzonder comfortabel. Funderwear is dan ook een merk waar klanten voor terug blijven komen. Door hecht samen te werken met fabrikanten en partners die kwaliteit leveren, zijn we in staat een goede prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. 

Een eigen merk uitbrengen met een groothandel in ondergoed

Als textielgroothandel in ondergoed kunnen we je niet alleen helpen bij het importeren van de mooiste merken, maar ondersteunen we ook grote partijen bij het ontwerpen, produceren en importeren van hun eigen ondermode.

We weten als textielgroothandel in ondergoed als geen ander hoe belangrijk het is om onderscheidend textiel aan te bieden. We helpen ook u dan graag om uw idee om te zetten in een succesvolle ondermodecollectie. Dat is een waardevolle investering voor uw onderneming, die zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding snel terugverdient. Op die manier kunnen we u als groothandel in ondergoed op verschillende manieren ondersteunen en helpen door te groeien.

Heeft u vragen?

Bianca van Meel
Eigenaresse
Neem contact op

Word nu klant!

Wilt u klant worden van M.G. van Meel? Dat kan vandaag nog. Schrijf u eenvoudig in via ons contactformulier om toegang te krijgen tot ons handige klantenportaal. Via dat portaal kunt u direct grote oplages van de leukste merken bestellen om uw keten, winkel of webshop mee te verrijken. Aarzel dus niet, en word vandaag nog klant!